Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-08@17:54:10 GMT

خانواده‌ها برای تولد فرزند سوم وام مسکن می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۳۰۶۳۱۶

خانواده‌ها برای تولد فرزند سوم وام مسکن می‌گیرند

فاطمه محمدبیگی گفت: از آنجایی که کشور ما به لحاظ رشد جمعیتی در لبه پرتگاه کاهش جمعیتی قرار دارد؛ وام ۷۰ میلیونی ودیعه خرید مسکن با تولد فرزند سوم به خانواده‌ها داده می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی صبح قزوین، با اشاره به اقدامات مجلس در حمایت از فرزندآوری اظهار کرد: به منظور حمایت از فرزندآوری در لایحه بودجه سال آینده مصوب شده که به خانوارهای فاقد مسکن که صاحب فرزند می‌شوند، وام ودیعه ۷۰ میلیونی مسکن به عنوان مشوق داده ‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عضو فراکسیون زنان مجلس افزود: از آنجایی که کشور ما به لحاظ رشد جمعیتی در لبه پرتگاه کاهش جمعیتی قرار دارد؛ وام ۷۰ میلیونی ودیعه خرید مسکن با تولد فرزند سوم به خانواده‌ها پرداخت می‌شود.

وی در تشریح جزییات این وام بیان کرد: ودیعه خرید مسکن با بازپرداخت ۲۰ ساله برای به دنیا آمدن فرزند سوم در بودجه ۱۴۰۰ می‌تواند مشوق خوبی در راستای افزایش جمعیتی باشد اما نمایندگان مجلس تلاش دارند که این رقم پیشنهادی با توجه به تورم هر ساله افزایش یابد.

محمدبیگی ادامه داد: مزایای دیگری نظیر بیمه، استخدام، پرداخت وام مسکن از جمله مشوق‌های دیگر هستند که برای حمایت از فرزندآوری به کار گرفته شده؛ همچنین تصمیمات متعددی در جلسات طرح جوانی جمعیت و حمایت از خانواده برای فرزندآوری اخذ شده که در تلاش هستیم قبل از بودجه ۱۴۰۰ به مرحله تصویب برسد.

بهبود شرایط اقتصادی راهگشای افزایش ازدواج و فرزندآوری است

وی عنوان کرد: مسئولان باید قبل از هر راهکاری برای افزایش ازدواج و رشد فرزندآوری شرایط اقتصادی کشور را بهبود ببخشند تا جوانان بدون دغدغه مالی اقدام به ازدواج کرده و خانواده‌ها بدون مشکل معیشتی اقدام به فرزندآوری کنند.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس تصریح کرد: نباید فراموش کنیم که وابستگی اقتصاد به نفت طی سالیان دراز؛ کشور را از تولید و خودکفایی باز نگه داشته است؛ لذا این وضعیت بهبود پیدا نمی‌کند مگر اینکه چشم انداز بلند مدت، میان مدت و کوتاه مدت در جامعه شکل بگیرد.

وی اضافه کرد: اگر چرخه تولیدات داخلی را با توان بیشتری حرکت دهیم و جوانان بیکار را درگیر تولیدات داخلی با کیفیت کرده با کشورهای همسایه از ترکیه و سوریه گرفته تا عراق در ارتباط مستقیم و غیرمستقیم باشیم راحت‌تر خواهیم توانست وابستگی اقتصاد نفتی را کاهش دهیم.

محمدبیگی گفت: ایران با برخورداری از سرمایه اجتماعی جوان و منابع طبیعی می‌تواند در خاورمیانه و حتی در سطح بین المللی قدرت برتر اقتصادی باشد؛ درحالیکه متاسفانه در دهه‌های اخیر به دلیل بی‌توجهی مسئولان به فرصت‌های طلایی کشور شاهد کاهش ارزش پول ملی و عدم استفاده درست از منابع انسانی و طبیعی و وابستگی اقتصاد به نفت بودیم.

عضو فراکسیون مجلس در ابراز کرد: شرایط نابسامان اقتصادی حاکم در جامعه زندگی همه مردم را تحت تاثیر قرار داده و از طرفی، بی‌توجهی به اجرای اصل ۴۴ قانون اساسی عدم مبارزه با رانت منجر به رشد فساد و تبعیض در داخل کشور شده است.

مشکلات اقتصادی ریشه یابی شود

وی ادامه داد: اگر مسئولان بخواهند می‌توانند شرایط اقتصادی را بهبود ببخشند که نیازمند مُسکن‌هایی از قبیل تسهیلات ازدواج، وام فرزندآوری و تسهیلات مسکن است؛ چراکه اگر ریشه‌ مشکلات حل نشود راه به جایی نخواهیم برد.

محمدبیگی با بیان اینکه ظرفیت ابتدایی و ریشه‌ای فرزندآوری به نگرش خانواده‌ها بازمی‌گردد، اظهار کرد: اگر نگاهمان به فرزندآوری سرمایه‌ای، فرهنگی و ارزشی باشد بدون شک فرزندآوری برایمان اولویت خواهد داشت؛ از طرفی باتوجه به شرایط کنونی که کشور با مشکلاتی نظیر بیکاری، تورم ، تحریم‌ها مواجه است نمی‌توانیم نقش اقتصاد را در فرزندآوری کتمان کنیم.

وی عنوان کرد: فرهنگی که بُعد سرمایه‌ای و ارزشی فرزند را فراموش کند و برچسب نانخور بودن را به او بزند نمی‌تواند ریشه مناسبی برای درخت فرزندآوری باشد چراکه نشان دهنده فرهنگ اومانیستی و لذت طلبی است.

نماینده مردم قزوین در مجلس تصریح کرد: باید فرهنگ فرزند دار شدن را در جامعه تقویت کنیم چه بسا که تک فرزندی و یا بی فرزندی بدون شک مشکلاتی از قبیل پدیده سالمندی و رشد بیماری‌های جسمی و روحی و روانی را در پی خواهد داشت.

فرزندآوری تضمین کننده رشد اقتصادی و پرورش نیروی کار جوان و خلاق است

وی گفت: فرزندآوری تضمین کننده رشد اقتصادی و پرورش نیروی کار جوان و خلاق در کشور است؛ چراکه می توانیم بگوییم کاهش جمعیت یکی از پایه‌هایی است که موجب شده امروز اقتصاد ضعیفی داشته باشیم لذا باید نیروی انسانی فعال داشته باشیم که اقتصاد بر پایه آن حرکت کند.

محمدبیگی ادامه داد: طرح جوانی جمعیت طرح نسبتا جامعی است که بیشتر روی ازدواج جوانان و فرزندآوری برای پنج سال پی‌درپی برنامه‌ریزی شده است که اگر اجرایی شود در یک بعد زمانی مشخص شاهد نتایج مثبت این طرح خواهیم بود.

وی ابراز کرد: ابتدا مجلس درنظر داشت که پرداخت ۷۰ میلیون ودیعه مسکن برای فرزند اول و دوم هم در نظر بگیرد، اما متاسفانه با شرایط اقتصادی فعلی دولت متناسب نیست و با اصل ۷۵ شورای نگهبان مغایرت دارد، لذا این مشوق برای فرزند سوم در نظر گرفته شد.

عضو فراکسیون زنان مجلس اذعان کرد: هرگونه سرمایه گذاری در نرخ رشد باروری و فرزندآوری مراحل سرمایه‌گذاری بلندمدت، میان مدت و کوتاه مدت دارد؛ همچنین دولتی که سرمایه‌گذاری در زمینه فرزندآوری را هزینه بداند؛ آینده کشورش را در ابعاد مختلف سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و حتی نظامی در معرض تهدید قرار می‌دهد.

وی در ادامه گفت: بدون شک همه نمایندگان انتظار دارند نگرش دولت به موضوع فرزندآوری تغییر و بحث فرزند آوری را زیر بنایی حساب کند.

محمدبیگی در پایان بیان کرد: از طرفی در بودجه ۱۴۰۰ مواردی که منجر به فرزندآوری و خانواده می‌شود مورد حمایت قرار خواهد گرفت؛ حتی اگر این پیشنهاد در قالب پرداخت ودیعه تسهیلات وام ۷۰ میلیونی مسکن برای فرزند اول و دوم باشد.
انتهای پیام /

 

منبع: دانا

کلیدواژه: شرایط اقتصادی برای فرزند خانواده ها ۷۰ میلیونی فرزند سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۰۶۳۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر

در جلسه معاون اول رئیس جمهور با اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی سیاست های اقتصادی و ارزی و راهکارهای پیشنهادی برای ارتقا ارزش پول ملی کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

به گزارش ایلنا،  محمد مخبر در این جلسه با تأکید بر اهمیت پیشنهادات کارشناسی در راستای حل مسائل اقتصادی و پیشرفت کشور، تصریح کرد: وجود دیدگاه های متفاوت و تضارب آراء برای مدیریت اقتصادی و سیاست های ارزی کشور امری طبیعی است و در این خصوص دولت از هر پیشنهاد اجرایی، کارشناسی و سازنده ای از سوی مجلس برای بهبود امور استقبال می کند.

 در این جلسه رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس نیز ضمن قدردانی از برگزاری این جلسه و همراهی دولت با نمایندگان مجلس، گزارشی از بررسی های کمیسیون اقتصادی درخصوص سیاست های اقتصادی و ارزی کشور ارائه داده و در ادامه اعضای کمیسیون به ارائه نظرات و پیشنهادات خود برای ارتقای موضوعات ارزی کشور و حمایت از تولید پرداختند.

همچنین در این جلسه که معاون امور مجلس رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، رئیس کل بانک مرکزی گزارشی از شاخص های اقتصاد کلان کشور و عملکرد این نهاد اقتصادی برای مدیریت موثر در بازار ارز و حفظ ارزش پول ملی پرداخت.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • نقش ماماها در حفظ و ارتقای سلامت خانواده / فعالیت بیش از ۲۰ هزار ماما در کشور
  • ثبت ۱۲۵۳ تولد نوزاد در خراسان جنوبی
  • نقش ماماها در ارتقای سلامت مادران/ غربالگری و تشخیص زودهنگام سرطان‌ سینه با محوریت ماماها
  • خانواده گولسیانی در تمرین امروز پرسپولیس+ عکس | پوشش جالب همسر و فرزند هافبک سرخپوشان را ببینید
  • جزئیات جلسه ارزی کمیسیون اقتصادی مجلس با مخبر
  • توجه به موضوع جوانی جمعیت و فرزندآوری در گتوند
  • نیروی جوان کیفیت جمعیت هر کشور را معرفی می‌کند
  • در کنار همه مسایل اقتصادی به ابعاد فرهنگی فرزندآوری توجه شود
  • موانع فرزندآوری باید رفع شود/ زوج‌های جوان و مجرد‌ها باید در مسیر رونق بخشی به خانواده قرار بگیرند
  • خانه معلم، مدرسه کودکان کار